Перейти до вмісту
Головна » Курка з кунжутом по-східному

Курка з кунжутом по-східному

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Курка з кунжутом по-східному” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 30 хвилин
    У 1 порції: 200 ккал, 32 г білків,
    5 г жирів, 9 г вуглеводі
    в

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 500 г філе курячої грудки
    ❯ 150 г натурального йогурту
    ❯ сік та терта цедра 1/2 лимона
    ❯ 1 ч. л. меду
    ❯ 2 ч. л. соусу чилі
    ❯ сіль
    ❯ 2 ст. л. насіння кунжуту

    Покроковий процес приготування курки з кунжутом

    Крок 1

    Філе вимити в холодній воді, обсушити та нарізати смужками довжиною 5 см та шириною 3 см. Покласти в миску,
    полити сумішшю йогурту, меду, соусу чилі, соку і тертої цедри лимона. Затягнути миску харчовою плівкою та прибрати у холодильник на ніч.

    Крок 2

    Наступного дня філе вийняти з маринаду, злегка посолити та обсмажувати на грилі або на змащеній олією сковорді-гриль бл. 6 хв. Посипати кунжутом. Добре подати до птиці фрукти гриль – яблука, персики або абрикоси (можна нанизати фрукти з філе на шпажки).

    Додайте у маринад для птиці рубаною кінзою або імбиром – у страви з’явиться виразний азійський акцент.

    Сьогодні ми дізналися як готується Курка з кунжутом по-східному. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *