Рецепт “Курка з кунжутом по-східному” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 30 хвилин
У 1 порції: 200 ккал, 32 г білків,
5 г жирів, 9 г вуглеводів
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 500 г філе курячої грудки
❯ 150 г натурального йогурту
❯ сік та терта цедра 1/2 лимона
❯ 1 ч. л. меду
❯ 2 ч. л. соусу чилі
❯ сіль
❯ 2 ст. л. насіння кунжуту
Покроковий процес приготування курки з кунжутом
Крок 1
Філе вимити в холодній воді, обсушити та нарізати смужками довжиною 5 см та шириною 3 см. Покласти в миску,
полити сумішшю йогурту, меду, соусу чилі, соку і тертої цедри лимона. Затягнути миску харчовою плівкою та прибрати у холодильник на ніч.
Крок 2
Наступного дня філе вийняти з маринаду, злегка посолити та обсмажувати на грилі або на змащеній олією сковорді-гриль бл. 6 хв. Посипати кунжутом. Добре подати до птиці фрукти гриль – яблука, персики або абрикоси (можна нанизати фрукти з філе на шпажки).
Додайте у маринад для птиці рубаною кінзою або імбиром – у страви з’явиться виразний азійський акцент.