Перейти до вмісту
Головна » Запечена курка з часником та цибулею

Запечена курка з часником та цибулею

    Лазання з білими грибами

    Рецепт “Запечена курка з часником та цибулею” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 година 40 хвилин

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 1 тушка курки
    ❯ 1 цибулина
    ❯ 2 зубчики часнику
    ❯ 1 лимон
    ❯ 1 шматочок кореня імбиру
    ❯ 1 ст. л. соєвого соусу
    ❯ 2 ст. л. оливкової олії
    ❯ 1 ст. л. меду
    ❯ 500 г помідорів чері
    ❯ сіль
    ❯ мелений чорний перець

    Покроковий процес приготування курки з часником та цибулею
    Лазання з білими грибами1

    Крок 1

    Тушку курки вимити та добре обсушити паперовий рушник. Натерти сіллю і перцем усередині та зовні.

    Лазання з білими грибами2

    Крок 2

    Цибулю очистити та крупно нарізати. Часник очистити та порубати. Лимон вимити, обсушити, зняти шар цедри, віджати сік.

    Лазання з білими грибами3

    Крок 3

    Корінь імбиру натерти на дрібній тертці, перемішати з цедрою та соком лимона, соєвим соусом та оливковою олією.

    Лазання з білими грибами3

    Крок 4

    Тушку курки начинити цибулею та часником. Отвір скріпити зубочистками або зашити кулінарною ниткою.

    Лазання з білими грибами3

    Крок 5

    Курку помістити у форму, полити соусом і запікати 1 год при 190°. Періодично поливати рідиною від смаження.

    Лазання з білими грибами3

    Крок 6

    За допомогою пензлика змастити курку медом. Поставити до духовки ще на 5 хв. На стіл подати зі свіжими помідорами чері.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Запечена курка з часником та цибулею. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *