Перейти до вмісту
Головна » Курячі ніжки з овочами та ананасами

Курячі ніжки з овочами та ананасами

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Курячі ніжки з овочами та ананасами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 година
    У 1 порції: 310 ккал

    Інгредієнти

    На 6 порцій:
    ❯ 12 курячих гомілок
    ❯ 1 яйце
    ❯ 6 ст. л. кунжуту
    ❯ по 2 стручки червоного та жовтого солодкого перцю
    ❯ 2 червоні цибулини
    ❯ 2 зубчики часнику
    ❯ 130 мл білого сухого вина
    ❯ 125 мл курячого бульйону
    ❯ 1 стебло зеленої цибулі
    ❯ 300 г консервованих ананасів
    ❯ сіль
    ❯ мелений чорний перець

    Покроковий процес приготування курячіх ніжок

    Крок 1

    Духовку нагріти до 180 °. Курячі гомілки вимити і добре обсушити паперовими рушниками. Натерти сіллю та перцем. Яйце злегка збити та змастити їм ніжки за допомогою кулінарного пензлика. Обваляти в кунжуті.

    Крок 2

    Солодкий перець вимити та розрізати на половинки. Видалити серцевину з насінням, а також перегородки. М’якуш нарізати тонкими смужками. Цибулю та часник очистити. Цибулю нарізати півкільцями, часник дрібно порубати.

    Крок 3

    Підготовлені овочі укласти у форму. Зверху помістити курячі гомілки. Влити вино та бульйон. Запікати 15 хв під фольгою та 15 хв без фольги.

    Крок 4

    Зелену цибулю вимити та нарізати кільцями. Консервовані ананаси нарізати кубиками, потім обережно підмішати разом із зеленою цибулею до овочів. Запікати ще 15 хв.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Курячі ніжки з овочами та ананасами. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *