Рецепт “Курячі ніжки з овочами та ананасами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 1 година
У 1 порції: 310 ккал
Інгредієнти
На 6 порцій:
❯ 12 курячих гомілок
❯ 1 яйце
❯ 6 ст. л. кунжуту
❯ по 2 стручки червоного та жовтого солодкого перцю
❯ 2 червоні цибулини
❯ 2 зубчики часнику
❯ 130 мл білого сухого вина
❯ 125 мл курячого бульйону
❯ 1 стебло зеленої цибулі
❯ 300 г консервованих ананасів
❯ сіль
❯ мелений чорний перець
Покроковий процес приготування курячіх ніжок
Крок 1
Духовку нагріти до 180 °. Курячі гомілки вимити і добре обсушити паперовими рушниками. Натерти сіллю та перцем. Яйце злегка збити та змастити їм ніжки за допомогою кулінарного пензлика. Обваляти в кунжуті.
Крок 2
Солодкий перець вимити та розрізати на половинки. Видалити серцевину з насінням, а також перегородки. М’якуш нарізати тонкими смужками. Цибулю та часник очистити. Цибулю нарізати півкільцями, часник дрібно порубати.
Крок 3
Підготовлені овочі укласти у форму. Зверху помістити курячі гомілки. Влити вино та бульйон. Запікати 15 хв під фольгою та 15 хв без фольги.
Крок 4
Зелену цибулю вимити та нарізати кільцями. Консервовані ананаси нарізати кубиками, потім обережно підмішати разом із зеленою цибулею до овочів. Запікати ще 15 хв.