Перейти до вмісту
Головна » Курячий суп з галушками

Курячий суп з галушками

    Курячий суп з галушками

    Рецепт “Курячий суп з галушками” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 2 год. 30 хв.

    У 1 порції: 200 ккал, 11г білків,
    12г жирів, 14г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 8 порцій:
    ❯ 400 г потрухів птиці
    ❯ 4 курячі шийки
    ❯ 1 куряче філе
    ❯ 8 горошин чорного перцю
    ❯ 4 бутони гвоздики
    ❯ по 1 цибулини, моркви та кореня петрушки
    ❯ 1/4 бульби селери
    ❯ листочки петрушки
    Для галушек:
    ❯ 4 ст. л. манної крупи
    ❯ 2 яйця
    ❯ 2 ст. л. молока
    ❯ 2 ст. л. рубаної петрушки
    ❯ сіль

    Покроковий процес приготування супу з галушками

    Крок 1

    Цибулину очистити, встромити в неї бутони гвоздики. У каструлі тельбуха, шийки, філе та цибулину залити 2 л води, додати перець, довести до кипіння, посолити та варити 2 ч. Бульйон процідити, м’ясо відокремити від кісток і дрібно нарізати. Очищені селеру, моркву та корінь петрушки нарізати та варити в бульйоні до м’якості. Додати в м’ясо суп.

    Крок 2

    Для галушек яйця розбовтати с молоком, підмішати крупу та рубану петрушку. За допомогою столової ложки викладати в суп масу для клецек і варити, поки вони не спливуть на поверхню. Суп подати гарячим, посипавши листочками петрушки.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Курячий суп з галушками. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *