Рецепт “Курячий суп з галушками” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 2 год. 30 хв.
У 1 порції: 200 ккал, 11г білків,
12г жирів, 14г вуглеводів
Інгредієнти
На 8 порцій:
❯ 400 г потрухів птиці
❯ 4 курячі шийки
❯ 1 куряче філе
❯ 8 горошин чорного перцю
❯ 4 бутони гвоздики
❯ по 1 цибулини, моркви та кореня петрушки
❯ 1/4 бульби селери
❯ листочки петрушки
Для галушек:
❯ 4 ст. л. манної крупи
❯ 2 яйця
❯ 2 ст. л. молока
❯ 2 ст. л. рубаної петрушки
❯ сіль
Покроковий процес приготування супу з галушками
Крок 1
Цибулину очистити, встромити в неї бутони гвоздики. У каструлі тельбуха, шийки, філе та цибулину залити 2 л води, додати перець, довести до кипіння, посолити та варити 2 ч. Бульйон процідити, м’ясо відокремити від кісток і дрібно нарізати. Очищені селеру, моркву та корінь петрушки нарізати та варити в бульйоні до м’якості. Додати в м’ясо суп.
Крок 2
Для галушек яйця розбовтати с молоком, підмішати крупу та рубану петрушку. За допомогою столової ложки викладати в суп масу для клецек і варити, поки вони не спливуть на поверхню. Суп подати гарячим, посипавши листочками петрушки.