Перейти до вмісту
Головна » Квасоляний суп з копченостями

Квасоляний суп з копченостями

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Квасоляний суп з копченостями” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    НА 4 ПОРЦІЇ
    ❯ 250 г консервованої червоної квасолі
    ❯ 300 г копченостей асорті (ковбаски, грудинка, куряча грудка на кістки…)
    ❯ 4 бульби картоплі
    ❯ 1 стебло цибулі-порею (біла частина)
    ❯ 2 ст. л. рослинної олії
    ❯ 1 кубик овочевого бульйону
    ❯ 1 морква
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування квасоляного супа

    Крок 1

    Картоплю очистити, вимити та нарізати кубиками. Цибулю-порей промити та нарізати кільцями. Очищену моркву нарізати тонкою соломкою. Копченості нарізати товстими брусочками (кістки поламати) і обсмажувати у глибокому сотейнику на олії до золотистого кольору. За допомогою шумівки перекласти копченості в інший посуд.

    Крок 2

    На жирі, що залишився в сотейнику, обсмажувати моркву. 5 хв. Додати цибулю та обсмажити її до прозорості.
    Влити 2 л гарячої води, довести до кипіння та викласти картопля. Додати подрібнений кубик бульйону та варити до готовності картоплі.

    Крок 3

    Додати консервовану квасолю, копченість і добре прогріти (5-7 хв). Суп посолити та поперчити до смаку. За бажанням посипати рубаною зеленню.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Квасоляний суп з копченостями. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *