Перейти до вмісту
Головна » Лазанья з лососем

Лазанья з лососем

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Лазанья з лососем” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 година 10 хвилин
    У 1 порції: 260 ккал

    Інгредієнти

    На 6 порцій:
    ❯ 30 г вершкового масла
    ❯ 30 г борошна
    ❯ 200 мл білого вина
    ❯ 400 мл молока
    ❯ 2 ст. л. рубаної зелені
    ❯ 120 г тертого сиру
    ❯ 700 г філе лосося
    ❯ 12 пластин лазаньї
    ❯ 130 г моцарелли
    ❯ сіль
    ❯ мелений перець

    Покроковий процес приготування лазаньї

    Крок 1

    Для соусу масло розтопити в сотейнику. Всипати борошно і підрум’янити її, помішуючи, до золотистого кольору. Тонким цівком влити вино, молоко і, помішуючи, варити 10 хв. Приправити сіллю та перцем. Підмішати зелень та 30 г сиру.

    Крок 2

    Рибне філе вимити, обсушити та нарізати кубиками. Дно форми змастити 1 ст. л. соусу. Укласти в неї 3 пластини лазаньї, половину лосося та третину соусу. Посипати 30 г сиру.

    Крок 3

    Потім у тій же послідовності повторити шари так, щоб зверху опинилися листи лазаньї із соусом. Посипати сиром, що залишився. Моцарелу нарізати скибочками, викласти зверху. Запікати 45 хв при 190 °.

    Сьогодні ми дізналися як готується Лазанья з лососем. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *