Рецепт “Лазанья з лососем” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 1 година 10 хвилин
У 1 порції: 260 ккал
Інгредієнти
На 6 порцій:
❯ 30 г вершкового масла
❯ 30 г борошна
❯ 200 мл білого вина
❯ 400 мл молока
❯ 2 ст. л. рубаної зелені
❯ 120 г тертого сиру
❯ 700 г філе лосося
❯ 12 пластин лазаньї
❯ 130 г моцарелли
❯ сіль
❯ мелений перець
Покроковий процес приготування лазаньї
Крок 1
Для соусу масло розтопити в сотейнику. Всипати борошно і підрум’янити її, помішуючи, до золотистого кольору. Тонким цівком влити вино, молоко і, помішуючи, варити 10 хв. Приправити сіллю та перцем. Підмішати зелень та 30 г сиру.
Крок 2
Рибне філе вимити, обсушити та нарізати кубиками. Дно форми змастити 1 ст. л. соусу. Укласти в неї 3 пластини лазаньї, половину лосося та третину соусу. Посипати 30 г сиру.
Крок 3
Потім у тій же послідовності повторити шари так, щоб зверху опинилися листи лазаньї із соусом. Посипати сиром, що залишився. Моцарелу нарізати скибочками, викласти зверху. Запікати 45 хв при 190 °.