Перейти до вмісту
Головна » Махруд

Махруд

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Махруд” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 година
    У 1 порції: 480 ккал, 8 г білків,
    20 г жирів, 26 гвуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 300 г фініків
    ❯ 1/2 ч. л. меленої кориці
    ❯ цедра 1 апельсину
    ❯ дрібка шафрану
    ❯ 400 г манної крупи
    ❯ дрібка солі
    ❯ 150 г вершкового масла
    ❯ рослинна олія для фритюру
    ❯ 4 ст. л. меду

    Покроковий процес приготування Махруду

    Крок 1

    З фініків витягти кісточки, м’якоть подрібнити в блендері. Перемішати з корицею та цедрою, потім розминати, вливаючи воду, до одержання пластичної маси.

    Крок 2

    Шафран залити 50 мл гарячої води. Манну крупу з’єднати з сіллю та м’якою олією. Перетирати до одержання крихти. Влити шафранову воду та замісити тісто.

    Крок 3

    Тісто накрити плівкою і розкотити пласт товщиною 5 мм. Зверху розподілити фінікову масу та згорнути рулетом. Нарізати шматочками та обсмажити у фритюрі. Полити розтопленим медом.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Махруд. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *