Рецепт “Мексиканський суп з кукурудзою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 20 хвилин
У 1 порції: 150 ккал, 3 г білків,
8 г жирів, 17 г вуглеводів
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 1 стручок середньогострого зеленого перцю
❯ 1/2 стручка гострого перцю чилі
❯ 1 ст. л. рослинної олії
❯ 1 стручок солодкого перцю червоного кольору
❯ 1 ст. л. вершкового масла
❯ 1 стіл. л. борошна
❯ 1 кубик курячого бульйону
❯ 1 банка (425 г) консервованої кукурудзи
❯ сіль
❯ 1 ч. л. меленої солодкої паприки
Покроковий процес приготування супу з кукурудзою
Крок 1
Гострі перці вимити та видалити насіння. М’якуш дрібно нарізати та обсмажити на олії. Солодкий перець вимити, розрізати вздовж навпіл та очистити від насіння. М’якуш нарізати кубиками.
Крок 2
У каструлі з товстим дном розтопити вершкове масло і спасерувати на ньому борошно. Влити помішуючи 1 л води, довести до кипіння. Додати бульйонний кубик, кукурудзу, обсмажені гострі перці та нарізаний солодкий перець. Посолити, приправити меленою солодкою паприкою та варити на слабкому вогні 3-5 хв. Добре подати суп із кукурудзяними чипсами.