Перейти до вмісту
Головна » Мексиканський суп з кукурудзою

Мексиканський суп з кукурудзою

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Мексиканський суп з кукурудзою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 20 хвилин
    У 1 порції: 150 ккал, 3 г білків,
    8 г жирів, 17 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 1 стручок середньогострого зеленого перцю
    ❯ 1/2 стручка гострого перцю чилі
    ❯ 1 ст. л. рослинної олії
    ❯ 1 стручок солодкого перцю червоного кольору
    ❯ 1 ст. л. вершкового масла
    ❯ 1 стіл. л. борошна
    ❯ 1 кубик курячого бульйону
    ❯ 1 банка (425 г) консервованої кукурудзи
    ❯ сіль
    ❯ 1 ч. л. меленої солодкої паприки

    Покроковий процес приготування супу з кукурудзою

    Крок 1

    Гострі перці вимити та видалити насіння. М’якуш дрібно нарізати та обсмажити на олії. Солодкий перець вимити, розрізати вздовж навпіл та очистити від насіння. М’якуш нарізати кубиками.

    Крок 2

    У каструлі з товстим дном розтопити вершкове масло і спасерувати на ньому борошно. Влити помішуючи 1 л води, довести до кипіння. Додати бульйонний кубик, кукурудзу, обсмажені гострі перці та нарізаний солодкий перець. Посолити, приправити меленою солодкою паприкою та варити на слабкому вогні 3-5 хв. Добре подати суп із кукурудзяними чипсами.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Мексиканський суп з кукурудзою. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *