Перейти до вмісту
Головна » Млинці з яблучною начинкою

Млинці з яблучною начинкою

    Млинці з яблучною начинкою

    Рецепт “Млинці з яблучною начинкою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    Млинці:
    – Борошно 200гр
    – Цукор 40гр
    – Яйця 4шт
    – Молоко 500мл
    – Сіль
    – Вершкове масло 60гр
    Начинка:
    – Яблука 1,2 кг
    – Цукор 50гр
    – Вершкове масло 40гр
    – Ванільний цукор 1ч.л.
    – Кориця 0,5 ч.л.
    – Абрикосове варення 00гр
    – Цедра одного лимона
    – Лимонний сік 0,5 лимона

    Покроковий процес приготування млинців з яблучною начинкою
    Млинці з яблучною начинкою1

    Крок 1

    У яйця додаємо цукор, сіль та збиваємо блендером. Потім додаємо розтоплене вершкове масло. Перемішуємо. Далі додаємо молоко, добре перемішуємо та додаємо просіяне борошно. Перемішуємо до однорідної маси, накриваємо харчовою плівкою та даємо настоятися.

    Млинці з яблучною начинкою2

    Крок 2

    Чистимо яблука та нарізаємо дрібними кубиками. Додаємо цедру лимона та додаємо сік половини лимона. Добре перемішуємо.

    Млинці з яблучною начинкою3

    Крок 3

    У сковороду насипаємо цукор і чекаємо, поки він розплавиться. Потім додаємо вершкове масло. Перемішуємо до появи карамельного кольору.

    Млинці з яблучною начинкою4

    Крок 4

    Далі додаємо яблука та перемішуємо. Смажимо близько 10 хвилин, поки не випарується волога. Додаємо ванільний цукор та трохи кориці. Добре перемішуємо. Тепер додамо абрикосове або апельсинове варення та перемішаємо. Смажимо близько двох хвилин.

    Млинці з яблучною начинкою5

    Крок 5

    Добре розігріту сковороду змащуємо олією. Наливаємо тісто та починаємо смажити млинці. Готові млинці викладаємо на тарілку і зверху змащуємо вершковим маслом.

    Млинці з яблучною начинкою6

    Крок 6

    Наповнюємо млинці начинкою та змотуємо трубочкою.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Млинці з яблучною начинкою. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *