Перейти до вмісту
Головна » Морквяний конфітюр з лимонами та апельсином

Морквяний конфітюр з лимонами та апельсином

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Морквяний конфітюр з лимонами та апельсином” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    НА 4–5 БАНОЧОК ПО 250 Г
    ❯ 1 кг молодої моркви
    ❯ 1 апельсин
    ❯ 2 лимони
    ❯ 800 г цукру з пектином

    Покроковий процес приготування морквяного конфітюру

    Крок 1

    Моркву очистити, вимити, обсушити та натерти на великій тертці (або подрібнити блендером). Цедру апельсина та лимонів дрібно натерти, сік з усіх цитрусових віджати.

    Крок 2

    У ємності для варіння варення моркву перемішати із соком та цедрою цитрусових, додати цукор і дати настоятися за кімнатної температури 3 год.

    Крок 3

    Моркву з цукром і цитрусовим соком довести до кипіння і варити на повільному вогні 45 хв – 1 год, регулярно перемішуючи дерев’яною ложкою та знімаючи піну.

    Крок 4

    Готове варення розлити за підготовленими банками, герметично закупорити та дати конфітюру повністю охолонути. Зберігати у темному сухому прохолодному місці.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Морквяний конфітюр з лимонами та апельсином. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *