Перейти до вмісту
Головна » М’яке печиво з кокосовою стружкою

М’яке печиво з кокосовою стружкою

    Ледачий штрудель

    Рецепт “М’яке печиво з кокосовою стружкою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 45 хвилин
    У 1 порції: 120 ккал, 1 г білків,
    8 г жирів, 10 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 24 шт.
    Для печива:
    ❯ 200 г кокосової стружки
    ❯ 3 яєчні білки
    ❯ сіль
    ❯ 90 г цукрової пудри
    ❯ 1 ст. л. сиру середньої жирності
    Для крему:
    ❯ 70 г вершкового масла
    ❯ 90 г цукрової пудри
    ❯ 1 ст. л. порошку какао
    ❯ 50 г чорного шоколаду

    Покроковий процес приготування печива з кокосовою стружкою

    Крок 1

    Кокосову стружку подрібнювати за допомогою кавомолки до отримання борошна дрібного помелу. Цукрову пудру просіяти. У глибокій мисці білки збивати в міцну піну з щіпкою солі, невеликими порціями підсипаючи цукрову пудру Додати в кокосову масу борошно та сир і перемішувати до отримання однорідного тесту.

    Крок 2

    Духовку нагріти до 180 °. За допомогою круглих виїмок діаметром бл. 3-3,5 см сформувати з тесту печиво і випікати на вистеленому папером листі 15 хв. Готове печиво вийняти з духовки дати йому повністю охолонути.

    Крок 3

    Для крему вершкове масло розм’якшити при кімнатній температурі та за допомогою віночка збивати в пишну масу, невеликими порціями підсипаючи цукрову пудру та порошок какао. Чорний шоколад поламати, розтопити на гарячій водяної бані та підмішати в масляну масу. Добре перемішати та дати крему повністю охолонути. Половину печива намазати кремом і накрити печивом, що залишилося.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати М’яке печиво з кокосовою стружкою. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *