Перейти до вмісту
Головна » М’ясна кіска з волоськими горіхами

М’ясна кіска з волоськими горіхами

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “М’ясна кіска з волоськими горіхами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    НА 4 ПОРЦІЇ:
    ❯ 500 г свинини (лопаткова частина)
    ❯ 1/2 ч. л. мускатного горіха
    ❯ 3 зубчики часнику
    ❯ 2 ст. л. соку лимона
    ❯ 2 ст. л. соєвого соусу
    ❯ 50 г рубаних волоських горіхів
    ❯ 1 ст. л. меду

    Покроковий процес приготування м’ясної кіски

    Крок 1

    М’ясо вимити та обсушити. Розрізати шматок по товщині, розгорнути як книгу та трохи відбити. Підготовлене м’ясо натерти сіллю, перцем та мускатним горіхом.

    Крок 2

    Часник очистити, потовкти та перемішати з соком лимона та соєвим соусом. Полити сумішшю м’ясо та помістити
    у холодильник на 30 хв.

    Крок 3

    Духовку нагріти до 180 °. М’ясо розрізати вздовж на три рівні довгі “стрічки” та сформувати з них “косу”. Краї виробу зафіксувати кулінарною ниткою. Виріб викласти у форму та запікати 50 хв.

    Крок 4

    Горіхи підсушити на сковороді без жиру та перемішати з медом. Фольгу розгорнути, викласти горіхову масу на м’ясо та запікати його ще 10 хв.

    Сьогодні ми дізналися як готується М’ясна кіска з волоськими горіхами. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *