Рецепт “М’ясна кіска з волоськими горіхами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Інгредієнти
НА 4 ПОРЦІЇ:
❯ 500 г свинини (лопаткова частина)
❯ 1/2 ч. л. мускатного горіха
❯ 3 зубчики часнику
❯ 2 ст. л. соку лимона
❯ 2 ст. л. соєвого соусу
❯ 50 г рубаних волоських горіхів
❯ 1 ст. л. меду
Покроковий процес приготування м’ясної кіски
Крок 1
М’ясо вимити та обсушити. Розрізати шматок по товщині, розгорнути як книгу та трохи відбити. Підготовлене м’ясо натерти сіллю, перцем та мускатним горіхом.
Крок 2
Часник очистити, потовкти та перемішати з соком лимона та соєвим соусом. Полити сумішшю м’ясо та помістити
у холодильник на 30 хв.
Крок 3
Духовку нагріти до 180 °. М’ясо розрізати вздовж на три рівні довгі “стрічки” та сформувати з них “косу”. Краї виробу зафіксувати кулінарною ниткою. Виріб викласти у форму та запікати 50 хв.
Крок 4
Горіхи підсушити на сковороді без жиру та перемішати з медом. Фольгу розгорнути, викласти горіхову масу на м’ясо та запікати його ще 10 хв.