Перейти до вмісту
Головна » М’ясне рагу із солодким перцем

М’ясне рагу із солодким перцем

    Ледачий штрудель

    Рецепт “М’ясне рагу із солодким перцем” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 година
    У 1 порції: 330 ккал, 21 г білків,
    23 г жирів, 12 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 400 г свинячого філе
    ❯ 3 середні цибулини
    ❯ 1 ст. л. свинячого жиру
    ❯ 2 зубчики часнику
    ❯ 1 ст. л. материнки
    ❯ 2 стручки солодкого перцю
    ❯ сіль
    ❯ свіжомелений чорний перець

    Покроковий процес приготування м’ясного рагу

    Крок 1

    М’ясо вимити, обсушити та нарізати шматочками. 2 цибулини очистити та порубати, цибулину, що залишилася, очистити та нарізати півкільцями. Часник очистити та дрібно нарізати. Солодкий перець вимити, видалити плоди та насіння, м’якуш нарізати соломкою.

    Крок 2

    Нагріти на сковороді свинячий жир і обсмажити на ньому рубану цибулю до напівпрозорості. Додати м’ясо, подрібнений часник і обсмажувати 3 хв, помішуючи.

    Крок 3

    Приправити м’ясо материнкою, сіллю та свіжомеленим чорним перцем до смаку. Влити невелику кількість води або бульйону та гасити під кришкою до готовності.

    Крок 4

    Додати до м’яса солодкий перець і нарізану півкільцями цибулю, добре перемішати та тушити 5-8 хв. Готове м’ясне рагу приправити до смаку. Добре поєднується з рисовим або картопляним гарніром. Перед подачею на стіл за бажанням прикрасити гілочкою кінзи чи петрушки.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати М’ясне рагу із солодким перцем. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *