Рецепт “М’ясне рагу із солодким перцем” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 1 година
У 1 порції: 330 ккал, 21 г білків,
23 г жирів, 12 г вуглеводів
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 400 г свинячого філе
❯ 3 середні цибулини
❯ 1 ст. л. свинячого жиру
❯ 2 зубчики часнику
❯ 1 ст. л. материнки
❯ 2 стручки солодкого перцю
❯ сіль
❯ свіжомелений чорний перець
Покроковий процес приготування м’ясного рагу
Крок 1
М’ясо вимити, обсушити та нарізати шматочками. 2 цибулини очистити та порубати, цибулину, що залишилася, очистити та нарізати півкільцями. Часник очистити та дрібно нарізати. Солодкий перець вимити, видалити плоди та насіння, м’якуш нарізати соломкою.
Крок 2
Нагріти на сковороді свинячий жир і обсмажити на ньому рубану цибулю до напівпрозорості. Додати м’ясо, подрібнений часник і обсмажувати 3 хв, помішуючи.
Крок 3
Приправити м’ясо материнкою, сіллю та свіжомеленим чорним перцем до смаку. Влити невелику кількість води або бульйону та гасити під кришкою до готовності.
Крок 4
Додати до м’яса солодкий перець і нарізану півкільцями цибулю, добре перемішати та тушити 5-8 хв. Готове м’ясне рагу приправити до смаку. Добре поєднується з рисовим або картопляним гарніром. Перед подачею на стіл за бажанням прикрасити гілочкою кінзи чи петрушки.