Рецепт “М’ясне рагу з гарбузом та картоплею” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
6 ПОРЦІЙ, 45 ХВИЛИН
Інгредієнти
❯ 300 г телятини
❯ 400 г м’якоті гарбуза
❯ 3 бульби картоплі
❯ 1 невелика морква
❯ 2 цибулини
❯ 1,5 ч. л. сушених прованських трав
❯ рослинна олія
❯ 1 зубок часнику
❯ 1 лавровий лист
❯ 500 мл води (або овочевого бульйону)
❯ сіль
❯ перець
Покроковий процес приготування м’ясного рагу
Крок 1
М’ясо нарізати невеликими скибочками. Гарбуз нарізати кубиками. Моркву та картоплю очистити, вимити, обсушити та нарізати кубиками або скибочками. Цибулю очистити та дрібно нарізати. Часник очистити та придушити широким лезом ножа.
Крок 2
М’ясо злегка посолити, поперчити, присипати дрібкою прованських трав і обсмажувати в сотейнику на невеликій кількості олії до золотистого кольору.
Крок 3
Закласти зубок часнику та цибулю і, часто перемішуючи, обсмажувати до прозорості цибулі.
Крок 4
Додати картопля, морква і гарбуз, присипати овочі травами, що залишилися, покласти лавровий лист і обсмажувати, часто перемішуючи, 5-7 хв.
Крок 5
Влити в сотейник воду (овочевий бульйон), довести до кипіння, зменшити вогонь до мінімуму і готувати рагу під кришкою на повільному вогні 25 хв. Лавровий лист та часник видалити, рагу посолити та поперчити на смак, кришку зняти та готувати рагу на середньому вогні ще 10 хв.
Крок 6
Готове рагу подати гарячим. За бажанням посипати рубаною петрушкою.