Перейти до вмісту
Головна » М’ясний рулет із яблуками

М’ясний рулет із яблуками

    Ледачий штрудель

    Рецепт “М’ясний рулет із яблуками” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 2 години
    У 1 порції: 580 ккал, 26 г білків,
    46 г жирів, 16 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 600 г свинини (лопаткова частина)
    ❯ 1/2 ч. л. насіння фенхелю
    ❯ 2 зубчики часнику
    ❯ 5 зерен коріандру
    ❯ 1 ч. л. солі
    ❯ 1/2 ч. л. чорного перцю горошком
    ❯ 1 ч. л. тертої цедри лимона
    ❯ 80 г вершкового масла
    ❯ 2 невеликі яблука
    ❯ 150 мл яблучного соку

    Покроковий процес приготування м’ясного рулету

    Крок 1

    Нагріти духовку до 220 °. Часник очистити. Для пряної пасти насіння фенхелю, часник, зерна коріандру, сіль, чорний
    перець горошком та цедру лимона подрібнити у блендері або потовкти у ступці.

    Крок 2

    Вершкове масло нарізати шматочками. Свинину вимити, обсушити, видалити плівки. Зробивши кілька поздовжніх надрізів, розгорнути м’ясо пластом. Змастити пряною пастою, згорнути в щільний рулет і обв’язати кулінарною ниткою. Рулет викласти у форму для запікання. Посипати шматочками вершкового масла та запікати рулет у духовці бл. 25 хв до утворення хрусткої скоринки.

    Крок 3

    Температуру зменшити до 160 °. Яблука вимити, обсушити та видаливши серцевину з насінням, нарізати тонкими скибочками. У форму для запікання додати яблука, накрити кришкою та готувати 45 хв. Кришку зняти, влити яблучний сік і запікати рулет ще бл. 25 хв, іноді поливаючи рідиною, що утворилася під час приготування

    Крок 4

    Готовому рулету дати охолонути, перекласти його в інший посуд і нарізати скибочками. Добре подати з тушкованою капустою або картопляним пюре.

    Порада.
    Свинина добре поєднується не тільки з кисло-солодкими осінніми яблуками. Спробуйте запекти рулет із яблуками, грушами та медом. Смак та аромат страви Вас неодмінно порадує!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати М’ясний рулет із яблуками. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *