Рецепт “Оселедець під шубою у келихах” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 1 година 30 хвилин
У 1 порції: 185 ккал
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 2 буряки
❯ 2 моркви
❯ 2 бульби картоплі
❯ 3 яйця
❯ 2 філе слабосоленого оселедця
❯ 1 велика ріпчаста цибулина
❯ 200 г майонезу
❯ 50 г сметани
❯ сіль
❯ мелений чорний перець
Покроковий процес приготування оселедця під шубою
Крок 1
Буряк загорнути у фольгу і запікати 1 год при 200 °. Морква та картопля відварити до готовності. Овочею дати повністю охолонути.
Крок 2
Яйця зварити круто та охолодити проточною водою. Відокремити жовтки від білків. Картоплю, буряк та моркву окремо натерти на великій тертці. Жовтки розфарбувати, білки порубати. Філе оселедця дуже дрібно нарізати. Цибулю очистити та порубати.
Крок 3
Майонез змішати зі сметаною. Інгредієнти салату розкласти по келихах у такому порядку: картопля, цибуля, оселедець, морква, білки та буряк. Кожен шар змащувати майонезним соусом (солити та перчити до смаку). Прикрасити жовтками.