Перейти до вмісту
Головна » Овочеве рагу з горіхами

Овочеве рагу з горіхами

    Лазання з білими грибами

    Рецепт “Овочеве рагу з горіхами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 45 хвилин

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    – 1 баклажан
    – 1 цукіні
    – 1 цибулина
    – 1 морква
    – 4 помідори
    – 2 зубчики часнику
    – 2 стручки солодкого перцю
    – 4 ст. л. рослинної олії
    – 1 ч. л. кмина
    – 2 гілочки петрушки
    – 150 г рубаних волоських горіхів
    – сіль
    – мелений чорний перець

    Покроковий процес приготування овочевого рагу
    Лазання з білими грибами1

    Крок 1

    Баклажан вимити, обсушити та нарізати невеликими кубиками. За бажанням плід можна попередньо очистити. Кубики баклажана скласти в миску, посипати сіллю та залишити на 15 хв.

    Лазання з білими грибами2

    Крок 2

    Цукіні вимити, обсушити та нарізати кубиками. Цибулину очистити та нарізати півкільцями. Моркву ретельно вимити, очистити, натерти на великій тертці або нарізати тонкою соломкою.

    Лазання з білими грибами3

    Крок 3

    Помідори надрізати навхрест, опустити в киплячу воду на 30 с, потім викласти на сито та очистити. М’якуш крупно нарізати. Часник посікти, м’якуш солодкого перцю нарізати смужками.

    Лазання з білими грибами3

    Крок 4

    У великому сотейнику нагріти олію, покласти кмин і тримати його на вогні 2 хв. Додати підготовлену моркву з цибулею та часником, обсмажувати, помішуючи, 3 хв.

    Лазання з білими грибами3

    Крок 5

    Баклажани промити, віджати та разом із цукіні та солодким перцем покласти в сотейник з овочами. Готувати 5 хв. Додати помідори та тримати на вогні ще 7 хв, періодично помішуючи.

    Лазання з білими грибами3

    Крок 6

    З гілочок петрушки обірвати листочки. Горіхи підрум’янити на сковороді без жиру. Приготоване рагу посолити та поперчити. Подати на стіл, прикрасивши петрушкою та посипавши горіхами.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Овочеве рагу з горіхами. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *