Перейти до вмісту
Головна » Овочевий суп-пюре у хлібі

Овочевий суп-пюре у хлібі

    Овочевий суп-пюре у хлібі

    Рецепт “Овочевий суп-пюре у хлібі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 50 хвилин
    У 1 порції: 240 ккал, 15 г білків,
    8 г жирів, 26 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 500 г картоплі, що розварюється.
    ❯ 300 г замороженого зеленого горошку
    ❯ 2 зубчики часнику
    ❯ 50 г маргарину
    ❯ 1 ст. л. борошна
    ❯ 1/3 ч. л. сушеного майорану
    ❯ 400 мл вершків
    ❯ 2 сосиски
    ❯ 4 круглі пшеничні булки
    ❯ 8 пір’їнок зеленої цибулі
    ❯ сіль
    ❯ мелений чорний перець

    Покроковий процес приготування супу у хлібі

    Крок 1

    Картоплю вимити, очистити та нарізати кубиками. У каструлі залити картоплю 1,5 л води, довести до кипіння та варити 10 хв. Додати горошок та варити ще 10 хв.

    Крок 2

    Часник очистити та потовкти. У сотейнику розтопити маргарин, додати борошно та обсмажувати її до золотистого кольору. Влити вершки та, помішуючи, довести до кипіння

    Крок 3

    Варені овочі зняти з вогню, подрібнити у блендері або протерти через сито. Додати пюре в сотейник із вершками,
    приправити майораном, сіллю і меленим чорним перцем до смаку. Покласти часник, нарізані кухлями сосиски та варити при постійному помішуванні 5 хв.

    Крок 4

    У булок акуратно зрізати кришечки, вийняти м’якуш і підрум’янити їх у не дуже гарячій духовці, щоб скоринка затверділа. Налити у кожну булку суп і прикрасити зелену цибулю.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Овочевий суп-пюре у хлібі. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *