Перейти до вмісту
Головна » Піца з поленти

Піца з поленти

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Піца з поленти” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    НА 4 ПОРЦІЇ
    Для основи:
    ❯ 150 г поленти швидкого приготування
    ❯ 500 мл води
    ❯ 2 ч. л. сушеної материнки
    ❯ 150 г моцарелли
    ❯ 80 г тертого сиру
    ❯ рослинна олія для змащування форми
    ❯ гілочки базиліка
    Для томатного соусу:
    ❯ 4 помідори
    ❯ 1 ч. л. рубаної материнки
    ❯ 2 ст. л. бальзамічного оцту
    ❯ 1 ч. л. цукру
    ❯ сіль

    Покроковий процес приготування піци з поленти

    Крок 1

    Духовку нагріти до 190 °. Форму для випікання діаметром прибл. 25 см змастити олією.

    Крок 2

    У каструлі довести до кипіння воду із сіллю та материнкою. Висипати в один захід поленту та готувати, постійно помішуючи, 3-4 хв. Поленту викласти у форму шаром прибл. 5 мм та дати основі піци охолонути.

    Крок 3

    Помідори для соусу вимити, очистити від шкірки та насіння та пюрувати. У сотейнику додати до помідорів материнку та цукор, посолити, довести до кипіння та варити на повільному вогні 15 хв. Влити оцет та зняти з вогню.

    Крок 4

    Знову намазати соусом, викласти на неї нарізану моцарелу та посипати тертим сиром. Випікати 15-20 хв. Базилік промити, перебрати, обсушити та викласти на піцу

    Сьогодні ми дізналися як готується Піца з поленти. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *