Перейти до вмісту
Головна » Піца зі свіжим шпинатом та грушами

Піца зі свіжим шпинатом та грушами

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Піца зі свіжим шпинатом та грушами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 40 хвилин
    У 1 порції: 270 ккал

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 450 г замороженого тіста для піци
    ❯ 230 г свіжого шпинату
    ❯ 3-4 ст. л. оливкової олії
    ❯ 3 невеликі груші
    ❯ 2 ст. л. лимонного соку
    ❯ 300 г кремчизу
    ❯ 60 г кедрових горішків
    ❯ сіль
    ❯ мелена солодка паприка

    Покроковий процес приготування піци зі шпинатом та грушами

    Крок 1

    Тісто викласти з упаковки і дати повністю опаяти в прохолодному місці (якщо дозволяє час у холодильнику). Потім викласти його на стіл, злегка підпилений борошном, та розкотити у тонкий пласт. Розрізати на 2 прямокутні

    Крок 2

    Свіжий шпинат промити проточною водою і добре обсушити, розклавши на паперових рушниках. У великій сковороді нагріти 1 ст. л. оливкової олії. Викласти підготовлений шпинат, посолити та поперчити до смаку. Тримати під кришкою на слабкому вогні 3 хв. Зняти з вогню і повністю охолонути при кімнатній температурі.

    Крок 3

    Духовку нагріти до 190 °. Груші вимити, обсушити, розрізати на четвертинки та видалити серцевину. М’якуш нарізати тонкими скибочками. Збризкати лимонним соком.

    Крок 4

    Пласти тіста у формах змастити оливковою олією, що залишилася. Зверху розподілити кремчиз, тушкований шпинат та скибочки груш. Трохи посолити, посипати меленою паприкою та кедровими горішками. За бажанням зверху можна розподілити трохи тертого твердого сиру. Випікати піци близько 20 хв. Прикрасити за бажанням та одразу подати на стіл.

    Сьогодні ми дізналися як готується Піца зі свіжим шпинатом та грушами. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *