Перейти до вмісту
Головна » Піцети з куркою та помідорами

Піцети з куркою та помідорами

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Піцети з куркою та помідорами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 ГОДИНА

    Інгредієнти

    На 6 порцій:
    Для тесту:
    ❯ 300 г борошна
    ❯ 200 мл води
    ❯ 1 ст. л. сухих пекарських дріжджів
    ❯ 80 мл рослинної олії
    ❯ 1 ч. л. цукру
    ❯ 1 ч. л. солі
    ❯ борошно для посипання форми
    Для начинки:
    ❯ 2 повні курячі грудки
    ❯ 3 помідори
    ❯ 2 стручки солодкого перцю
    ❯ 150 г тертого сиру
    ❯ 2 ст. л. томатної пасти
    ❯ сушена суміш прованських трав
    ❯ 1 ст. л. борошна
    ❯ рослинна олія
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування піцет з куркою

    Крок 1

    Для тіста борошно перемішати з дріжджами, цукром та сіллю. Вливаючи порціями теплу воду та рослинна олія, вимісити гладку однорідне тісто. Дати тесту відстоятись при кімнатної температури 20 хв.

    Крок 2

    Солодкий перець вимити, нарізати м’якуш тонкою соломкою. Для соусу помідори вимити, очистити від шкірки, нарізати та в сотейнику обсмажувати на повільному вогні на 1 ст. л. олії 10 хв. Додати томатну пасту, 3 ст. л. води та щіпку прованських трав, посолити та поперчити.

    Крок 3

    Курячі грудки вимити, обсушити, нарізати тонкими поздовжніми скибочками. М’ясо посолити, поперчити, присипати борошном і обсмажувати до золотистого кольору на гарячій олії.

    Крок 4

    Духовку нагріти до 230 °. Деко присипати борошном і відсадити на нього великий коржик з 1/2 тіста. Виріб змастити соусом, викласти на нього 1/2 м’яса, густо посипати 1/2 сиру, додати 1/2 солодкого перцю і добре поперчити. Випікати 15 хв. Таким же чином спекти піцетту з продуктів, що залишилися.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Піцети з куркою та помідорами. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *