Рецепт “Піцети з куркою та помідорами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 1 ГОДИНА
Інгредієнти
На 6 порцій:
Для тесту:
❯ 300 г борошна
❯ 200 мл води
❯ 1 ст. л. сухих пекарських дріжджів
❯ 80 мл рослинної олії
❯ 1 ч. л. цукру
❯ 1 ч. л. солі
❯ борошно для посипання форми
Для начинки:
❯ 2 повні курячі грудки
❯ 3 помідори
❯ 2 стручки солодкого перцю
❯ 150 г тертого сиру
❯ 2 ст. л. томатної пасти
❯ сушена суміш прованських трав
❯ 1 ст. л. борошна
❯ рослинна олія
❯ сіль
❯ перець
Покроковий процес приготування піцет з куркою
Крок 1
Для тіста борошно перемішати з дріжджами, цукром та сіллю. Вливаючи порціями теплу воду та рослинна олія, вимісити гладку однорідне тісто. Дати тесту відстоятись при кімнатної температури 20 хв.
Крок 2
Солодкий перець вимити, нарізати м’якуш тонкою соломкою. Для соусу помідори вимити, очистити від шкірки, нарізати та в сотейнику обсмажувати на повільному вогні на 1 ст. л. олії 10 хв. Додати томатну пасту, 3 ст. л. води та щіпку прованських трав, посолити та поперчити.
Крок 3
Курячі грудки вимити, обсушити, нарізати тонкими поздовжніми скибочками. М’ясо посолити, поперчити, присипати борошном і обсмажувати до золотистого кольору на гарячій олії.
Крок 4
Духовку нагріти до 230 °. Деко присипати борошном і відсадити на нього великий коржик з 1/2 тіста. Виріб змастити соусом, викласти на нього 1/2 м’яса, густо посипати 1/2 сиру, додати 1/2 солодкого перцю і добре поперчити. Випікати 15 хв. Таким же чином спекти піцетту з продуктів, що залишилися.