Перейти до вмісту
Головна » Пікантні котлетки по-турецьки на шпажках

Пікантні котлетки по-турецьки на шпажках

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Пікантні котлетки по-турецьки на шпажках” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 45 хвилин
    У 1 порції: 210 ккал

    Інгредієнти

    На 4 порцій:
    ❯ 3 зубчики часнику
    ❯ 1 цибулина
    ❯ 2 гілочки петрушки
    ❯ 1 стручок перцю чилі
    ❯ 350 г рубаної баранини
    ❯ 350 г рубаної яловичини
    ❯ 1 ч. л. подрібненого кмину
    ❯ 1 ч. л. сушеної материнки
    ❯ 1 жовток
    ❯ 4 ст. л. рослинної олії
    ❯ томатний соус
    ❯ натуральний йогурт
    ❯ сіль
    ❯ мелений чорний перець

    Покроковий процес приготування котлеток по-турецьки

    Крок 1

    Часник очистити та подрібнити. Цибулю очистити та порубати. Гілочки петрушки вимити, добре обсушити, потім обірвати листочки і дрібно нарізати. Перець чилі, видаливши насіння, порубати.

    Крок 2

    Рубане м’ясо з’єднати з цибулею, половиною часнику і перцю чилі, а також петрушкою, кмином і материнкою. Додати жовток, посолити, поперчить за смаком та ретельно вимісити фарш. Сформувати з нього кульки, нанизати на шпажки та обсмажити до готовності на грилі або духовці на решітці при 200 °.

    Крок 3

    Часник і перець чилі, що залишилися, перемішати з томатним соусом. Котетки полити натуральним йогуртом і подати з приготовленим соусом.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Пікантні котлетки по-турецьки на шпажках. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *