Перейти до вмісту
Головна » Помідори мариновані по-прованськи

Помідори мариновані по-прованськи

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Помідори мариновані по-прованськи” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    НА 6–8 ПОРЦІЙ
    ❯ 500 г дрібних помідорів або помідорів чері
    ❯ сік 1/2 лимона
    ❯ рослинна олія
    ❯ 1 цибулина
    ❯ по 3–4 гілочки м’яти, петрушки, базиліка
    ❯ 1/2 пучка шніт-цибулі
    ❯ сіль

    Покроковий процес приготування помідор по-прованськи

    Крок 1

    Помідори вимити та обсушити, видалити плодоніжки. Більші плоди за бажанням нарізати половинками.

    Крок 2

    М’яту, петрушку, базилік і шніт-цибулю промити, обсушити та дрібно вирубувати. Цибулину очистити і дуже дрібно нарізати.

    Крок 3

    Підготовлені помідори викласти в глибоку миску, віджати на них сік лимона, додати невелику кількість олії. Додати цибулю, зелень, злегка посолити та добре перемішати.

    Крок 4

    Миску накрити пергаментом або тканинною серветкою та залишити помідори маринуватися при кімнатній температурі 1-2 год. Перед подачею на стіл помідори перемішати та перекласти в посуд.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Помідори мариновані по-прованськи. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *