Перейти до вмісту
Головна » Рагу з чоризо та реберцями

Рагу з чоризо та реберцями

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Рагу з чоризо та реберцями” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    НА 4 ПОРЦІЇ:
    ❯ 300 г сухих бобів фава
    ❯ 200 г ковбаси чоризо
    ❯ 8 свинячих реберець
    ❯ 1 ст. л. борошна
    ❯ 3 цибулини
    ❯ оливкова олія
    ❯ 1 пучок петрушки
    ❯ 1/2 ч. л. винного оцту
    ❯ сіль
    ❯ гострий перець

    Покроковий процес приготування рагу з реберцями

    Крок 1

    Боби замочити у холодній воді на 12 год. Набряклі боби промити та відварити у достатній кількості підсоленої води до готовності.

    Крок 2

    Свинячі реберця нарізати порційними шматочками, посолити та поперчити, присипати борошном. У сотейнику на гарячому олії обсмажити до золотистого кольору. Не перекладаючи реберця в інший посуд, помістити їх у гарячий
    (бл. 200 °) духовку та запікати до готовності, регулярно перевертаючи.

    Крок 3

    Частину жиру з сотейника зібрати та на сковороді обсмажити на ньому нарізану товстими кружками чоризо і рубану
    цибулину. Петрушку промити, перебрати, обсушити та порубати.

    Крок 4

    Ковбасу з цибулею та рубану петрушку викласти в сотейник до реберця, додати відварені боби та перемішати. Влити в сотейник прибл. 300 мл води, додати сіль та перець за смаком, довести до кипіння і готувати на повільному вогні бл. 15 хв. Приправити винним оцтом.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Рагу з чоризо та реберцями. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *