Рецепт “Рагу з чоризо та реберцями” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Інгредієнти
НА 4 ПОРЦІЇ:
❯ 300 г сухих бобів фава
❯ 200 г ковбаси чоризо
❯ 8 свинячих реберець
❯ 1 ст. л. борошна
❯ 3 цибулини
❯ оливкова олія
❯ 1 пучок петрушки
❯ 1/2 ч. л. винного оцту
❯ сіль
❯ гострий перець
Покроковий процес приготування рагу з реберцями
Крок 1
Боби замочити у холодній воді на 12 год. Набряклі боби промити та відварити у достатній кількості підсоленої води до готовності.
Крок 2
Свинячі реберця нарізати порційними шматочками, посолити та поперчити, присипати борошном. У сотейнику на гарячому олії обсмажити до золотистого кольору. Не перекладаючи реберця в інший посуд, помістити їх у гарячий
(бл. 200 °) духовку та запікати до готовності, регулярно перевертаючи.
Крок 3
Частину жиру з сотейника зібрати та на сковороді обсмажити на ньому нарізану товстими кружками чоризо і рубану
цибулину. Петрушку промити, перебрати, обсушити та порубати.
Крок 4
Ковбасу з цибулею та рубану петрушку викласти в сотейник до реберця, додати відварені боби та перемішати. Влити в сотейник прибл. 300 мл води, додати сіль та перець за смаком, довести до кипіння і готувати на повільному вогні бл. 15 хв. Приправити винним оцтом.