Перейти до вмісту
Головна » Рагу з капусти

Рагу з капусти

    Рагу з капусти

    Рецепт “Рагу з капусти” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 50 хв.

    У 1 порції: 190 ккал

    Інгредієнти

    НА 4 ПОРЦІЇ
    – 1 цибулина
    – 3 стручки різнокольорового солодкого перцю
    – 1 цукіні
    – 5 ст. л. рослинної олії
    – 5 помідорів
    – 500 г білокачанної капусти
    – сіль
    – мелений чорний перець

    Покроковий процес приготування рагу з капусти

    Крок 1

    Цибулю очистити та нарізати соломкою. Стручки солодкого перцю розрізати на половинки, видалити плодоніжки з насінням, м’якуш нарізати смужками. Цукіні нарізати скибочками

    Крок 2

    У сковороді розігріти 3 ст. л. рослинного олію та обсмажити цибулю до прозорості. Додати солодкий перець, перемішати та смажити 5 хв. Викласти на тарілку. У сковороду покласти цукіні, злегка обсмажити та також викласти зі сковороди.

    Крок 3

    Помідори опустити на 30 с в киплячу воду, потім очистити та нарізати. Капусту нашаткувати, залити окропом і варити 2 хв. Відкинути на друшляк і обсмажити на маслі, що залишилася. Додати цибулю та помідори, посолити, поперчити та гасити 7 хв. Потім покласти перець та цукіні, тримати на маленькому вогні ще 5 хв.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Рагу з капусти. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *