Рецепт “Рагу з капусти” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 50 хв.
У 1 порції: 190 ккал
Інгредієнти
НА 4 ПОРЦІЇ
– 1 цибулина
– 3 стручки різнокольорового солодкого перцю
– 1 цукіні
– 5 ст. л. рослинної олії
– 5 помідорів
– 500 г білокачанної капусти
– сіль
– мелений чорний перець
Покроковий процес приготування рагу з капусти
Крок 1
Цибулю очистити та нарізати соломкою. Стручки солодкого перцю розрізати на половинки, видалити плодоніжки з насінням, м’якуш нарізати смужками. Цукіні нарізати скибочками
Крок 2
У сковороді розігріти 3 ст. л. рослинного олію та обсмажити цибулю до прозорості. Додати солодкий перець, перемішати та смажити 5 хв. Викласти на тарілку. У сковороду покласти цукіні, злегка обсмажити та також викласти зі сковороди.
Крок 3
Помідори опустити на 30 с в киплячу воду, потім очистити та нарізати. Капусту нашаткувати, залити окропом і варити 2 хв. Відкинути на друшляк і обсмажити на маслі, що залишилася. Додати цибулю та помідори, посолити, поперчити та гасити 7 хв. Потім покласти перець та цукіні, тримати на маленькому вогні ще 5 хв.