Перейти до вмісту
Головна » Реберця в апельсиново медової глазурі

Реберця в апельсиново медової глазурі

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Реберця в апельсиново медової глазурі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 1,5 кг свинячих реберців
    ❯ 4 ст. л. томатного соусу
    ❯ 1 ст. л. соєвого соусу
    ❯ 1 ст. л. соку лимона
    ❯ 1 ст. л. винного оцту
    ❯ сіль
    ❯ перець
    ❯ 2 ст. л. апельсинового соку
    ❯ 2 ст. л. меду

    Покроковий процес приготування реберць в глазурі

    Крок 1

    Реберця промити та обсушити, нарізати порційними шматочками по 2-4 реберця, на кожній порції зробити надріз на внутрішній плівці.

    Крок 2

    Реберця натерти сіллю та перцем і викласти у глибоку миску. Змішати томатний соус із соєвим, додати сік лимона та оцет, полити реберця і добре перемішати. Накрити миску харчовою плівкою та маринувати реберця в холодильнику 3–4 год.

    Крок 3

    Гриль нагріти. Реберця злегка обсушити (маринад зібрати), викласти на грати гриля та готувати на середньому вогні 20-30 хв, регулярно перевертаючи та поливаючи маринадом.

    Крок 4

    Для глазурі апельсиновий сік змішати з медом, трохи збити та змастити реберця з усіх боків. Готувати ще прибл. 10 хв і перекласти в посуд сервування. Подати гарячими.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Реберця в апельсиново медової глазурі. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *