Рецепт “Рулетики з філе індички” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
4 порцій, 1 година
Інгредієнти
– 500 г філе індички
– 150 г свіжих журавлин
– 2 ст. л. рослинної олії
– 300 г крем-сиру
– Сіль
– Перець
Для соусу:
– 2 апельсини
– 1 ст. л. меду
– 50 г вершкового масла
– 2 ст. л. коня
Покроковий процес приготування рулетиків з філе індички
Крок 1
Журавлину вимити, обсушити, трохи ягід відкласти для подачі. Сир розтерти з рослинною олією, добре посолити та поперчити. За бажанням додати в крем-сир кілька ягід журавлини та добре розім’яти. М’ясо промити та обсушити, нарізати порційними шматочками та добре відбити. Підготовлене м’ясо натерти сіллю та перцем.
Крок 2
Підготовлене м’ясо намазати сирною масою, розподілити по ній журавлину. М’ясо згорнути рулетиками та скріпити дерев’яними шпажками. Обсмажити вироби на рослинному олії до золотистого кольору з усіх сторін і перекласти в змащену форму для запікання. Нагріти духовку до 180 ° і запікати рулетики 1 год, часто поливаючи жиром, що утворився у формі.
Крок 3
Для соусу цедру 1 апельсина тонко натерти, з обох плодів віджати сік. У сотейнику сік апельсина розвести невеликою кількістю води (до об’єму 300 мл), додати цедру, мед, влити коньяк. Масу довести до кипіння, посолити, поперчити та уварити на третину. Сотейник зняти з вогню, додати вершкове масло та добре збити. Закласти журавлину і прогріти, не доводячи до кипіння.