Перейти до вмісту
Головна » Рулетики з філе індички

Рулетики з філе індички

    Рулетики з філе індички

    Рецепт “Рулетики з філе індички” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    4 порцій, 1 година

    Інгредієнти

    – 500 г філе індички
    – 150 г свіжих журавлин
    – 2 ст. л. рослинної олії
    – 300 г крем-сиру
    – Сіль
    – Перець
    Для соусу:
    – 2 апельсини
    – 1 ст. л. меду
    – 50 г вершкового масла
    – 2 ст. л. коня

    Покроковий процес приготування рулетиків з філе індички

    Крок 1

    Журавлину вимити, обсушити, трохи ягід відкласти для подачі. Сир розтерти з рослинною олією, добре посолити та поперчити. За бажанням додати в крем-сир кілька ягід журавлини та добре розім’яти. М’ясо промити та обсушити, нарізати порційними шматочками та добре відбити. Підготовлене м’ясо натерти сіллю та перцем.

    Крок 2

    Підготовлене м’ясо намазати сирною масою, розподілити по ній журавлину. М’ясо згорнути рулетиками та скріпити дерев’яними шпажками. Обсмажити вироби на рослинному олії до золотистого кольору з усіх сторін і перекласти в змащену форму для запікання. Нагріти духовку до 180 ° і запікати рулетики 1 год, часто поливаючи жиром, що утворився у формі.

    Крок 3

    Для соусу цедру 1 апельсина тонко натерти, з обох плодів віджати сік. У сотейнику сік апельсина розвести невеликою кількістю води (до об’єму 300 мл), додати цедру, мед, влити коньяк. Масу довести до кипіння, посолити, поперчити та уварити на третину. Сотейник зняти з вогню, додати вершкове масло та добре збити. Закласти журавлину і прогріти, не доводячи до кипіння.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Рулетики з філе індички. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *