Перейти до вмісту
Головна » Рулетики зі свинини з грибами

Рулетики зі свинини з грибами

    Рулетики зі свинини з грибами

    Рецепт “Рулетики зі свинини з грибами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 година 20 хвилин
    У 1 порції: 410 ккал, 22 г білків,
    15 г жирів, 10 г вуглеводів

    Інгредієнти

    НА 8 ПОРЦІЇ
    – по 80 г ізюму, чорносливу та кураги
    – по 40 г лимонних та апельсинових цукатів
    – 3 яблука
    – 350 г борошна
    – 1/2 лимона
    – 1 пакетик розпушувача
    – 1 ст. л. порошку какао
    – 80 г рубаного мигдалю
    – 1 ст. л. лікеру
    – по щіпці мелених кориці та гвоздики
    – по дрібці анісу та кардамону

    Покроковий процес приготування рулетиків

    Крок 1

    Гриби очистити, вимити, відварити та дрібно нарізати. Цибулю очистити та порубати. Зелень сполоснути, воду струсити, листочки обірвати з гілочок і дуже дрібно посікти.

    Крок 2

    Обсмажувати рубану цибулю на олії до золотистого кольору, додати гриби, посолити та обсмажити до готовності.
    Дати грибам трохи охолонути, підмішати зелень та 1 ст. л. сметани.

    Крок 3

    М’ясо вимити, обсушити, відбити та натерти сіллю та перцем. Викласти на скибочки м’яса начинку, згорнути рулетиками та зафіксувати краї дерев’яними шпажками.

    Крок 4

    Нагріти духовку до 180 °. М’ясні рулетики злегка обсмажити на олії та викласти у глибоку жароміцну форму. Сметану, що залишилася, приправити сіллю і куркумою, додати трохи води. Полити сметанним соусом рулетики та запікати 30–40 хв.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Рулетики зі свинини з грибами. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *