Перейти до вмісту
Головна » Рулетики із сирною начинкою

Рулетики із сирною начинкою

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Рулетики із сирною начинкою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 30 хвилин
    У 1 порції: 790 ккал, 35 г білків,
    47 г жирів, 57 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції
    ❯ 8 листів для лазаньї
    ❯ 4 ст. л. оливкової олії
    ❯ 2 ч. л. соку лимона
    ❯терта цедра лимона
    ❯ 2 листочки шавлії
    ❯жменя руколи
    Для начинки:
    ❯ 600 г вершкового сиру (або сиру)
    ❯ 100 г тертого пармезану
    ❯ 1 яєчний жовток
    ❯сіль
    ❯мелений білий перець
    Для посипання:
    ❯ 80 г свіжого білого хліба
    ❯ 1 зубчик часнику
    ❯ 2 ст. л. оливкової олії

    Покроковий процес приготування рулетиків із сирною начинкою

    Крок 1

    Нагріти духовку до 200 °. Хліб скришити. Часник очистити, стовкти у ступці та змішати з оливковою олією. Хлібну крихту викласти на вистеленому папером для випікання лист, збризкати маслом з часником і підсушувати в духовці, періодично помішуючи до золотистого кольору.

    Крок 2

    Листи лазаньї відварювати у достатній кількості підсоленої води 3-4 хв. Акуратно перекласти листи на друшляк і дати рідини повністю стекти.

    Крок 3

    Для начинки сир розтерти з жовтком та пармезаном, посолити та поперчити до смаку. Листи лазаньї розкласти на
    робочої поверхні, змастити сирною начинкою і згорнути у рулетики.

    Крок 4

    На порційні тарілки викласти по 2 рулетики та посипати хлібною крихтою. Листя шавлії вимити, обсушити та дрібно порубати. Оливкову олію збити із соком лимона, шавлією і збризкати рулетики сумішшю, що вийшла. Готове блюдо прикрасити руколою.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Рулетики із сирною начинкою. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *