Рецепт “Рибний пиріг з беконом та сметаною” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Проведемо найсмачніший експеримент: візьмемо рибу морожену, не найблагороднішу і перетворимо її у вишукані частування, варті уваги досвідчених шефів. Все вдасться!
6 порцій, 1 година
Інгредієнти
– 300 г будь-якої мороженої червоної риби
– Кілька гілочок кропу
– 5–6 тонких скибочок бекону
– 1 яйце
– 70 г некислої сметани
– Сік 1/2 лимона
– 450 г готового листкового бездріжджового тіста
– Сіль
Покроковий процес приготування рибного пирога з беконом
Крок 1
Рибу розморозити, промити, обсушити, все кістки видалити. Підготовлену рибу збризкати соком лимона та злегка
посолити. Кріп промити, обсушити та дрібно порубати.
Крок 2
Тісто розморозити та викласти на робочу поверхню рівним пластом. Змастити пласт тіста сметаною, присипати рубаним кропом і злегка посолити.
Крок 3
Викласти на сметану трохи нахлистом скибочки бекону та розподілити зверху риби.
Крок 4
Духовку нагріти до 180 °. Підготувати деко для випікання і вислати його пергаментом.
Крок 5
Тісто з начинкою згорнути в рулет і перенести його на підготовлений лист.
Крок 6
Яйце збити як на омлет. За допомогою кулінарного пензлика змастити виріб яйцем. Випікати рибний пиріг
25-30 хв. Подати теплим.