Перейти до вмісту
Головна » Рибний пиріг з беконом та сметаною

Рибний пиріг з беконом та сметаною

    Рибний пиріг з беконом та сметаною

    Рецепт “Рибний пиріг з беконом та сметаною” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Проведемо найсмачніший експеримент: візьмемо рибу морожену, не найблагороднішу і перетворимо її у вишукані частування, варті уваги досвідчених шефів. Все вдасться!

    6 порцій, 1 година

    Інгредієнти

    – 300 г будь-якої мороженої червоної риби
    – Кілька гілочок кропу
    – 5–6 тонких скибочок бекону
    – 1 яйце
    – 70 г некислої сметани
    – Сік 1/2 лимона
    – 450 г готового листкового бездріжджового тіста
    – Сіль

    Покроковий процес приготування рибного пирога з беконом

    Крок 1

    Рибу розморозити, промити, обсушити, все кістки видалити. Підготовлену рибу збризкати соком лимона та злегка
    посолити. Кріп промити, обсушити та дрібно порубати.

    Крок 2

    Тісто розморозити та викласти на робочу поверхню рівним пластом. Змастити пласт тіста сметаною, присипати рубаним кропом і злегка посолити.

    Крок 3

    Викласти на сметану трохи нахлистом скибочки бекону та розподілити зверху риби.

    Крок 4

    Духовку нагріти до 180 °. Підготувати деко для випікання і вислати його пергаментом.

    Крок 5

    Тісто з начинкою згорнути в рулет і перенести його на підготовлений лист.

    Крок 6

    Яйце збити як на омлет. За допомогою кулінарного пензлика змастити виріб яйцем. Випікати рибний пиріг
    25-30 хв. Подати теплим.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Рибний пиріг з беконом та сметаною. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *