Перейти до вмісту
Головна » Салат з грушею та фетою

Салат з грушею та фетою

    Лазання з білими грибами

    Рецепт “Салат з грушею та фетою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 30 ХВИЛИН

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 2 пучки молодого шпинату
    ❯ 2 груші
    ❯ 2 ст. л. соку лимона
    ❯ жменя волоських горіхів
    ❯ 150 г фети
    ❯ 2 ст. л. сушених журавлин
    ❯ зерна 1/4 граната
    ❯ сіль
    ❯ перець
    Для соусу:
    ❯ 1 ст. л. соку лимона
    ❯ 1/2 ст. л. бальзамічного оцту
    ❯ 2 ст. л. рослинної олії

    Покроковий процес приготування салату з грушею та фетою
    Лазання з білими грибами1

    Крок 1

    Груші вимити та обсушити, серцевини з насінням видалити, підготовлені груші нарізати тонкими поздовжніми скибочками та збризкати соком лимона. Сушені журавлини в невеликій мисці залити окропом на 10 хв. Горіхи підсушити у духовці.

    Лазання з білими грибами2

    Крок 2

    Обережно вибрати зерна граната. Шпинат промити, перебрати та обсушити, стеблинки листя видалити. Фету дрібно викришити. Журавлину відкинути на сито та обсушити на тканинній серветці. Для соусу сік лимона збити з бальзамічним оцтом та рослинною олією.

    Лазання з білими грибами3

    Крок 3

    У глибокій мисці підготовлений шпинат з’єднати із зернами граната і журавлини та збризкати 1/3 соусу. Зелень злегка посолити, поперчити та перемішати. На тарілки сервування викласти зелень і розкласти скибочки груші, додати горіхи та скришений сир.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Салат з грушею та фетою. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *