Перейти до вмісту
Головна » Севіче по-перуанськи

Севіче по-перуанськи

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Севіче по-перуанськи” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    НА 2 ПОРЦІЇ:
    ❯ 400 г філе білої риби
    ❯ 6 лаймів
    ❯ 1 ст. л. арахісової олії
    ❯ 1 стручок солодкого перцю
    ❯ 2 стручки гострого перцю
    ❯ 2 червоні цибулини
    ❯ 1/2 пучка кінзи
    ❯ 1 бульба батата
    ❯ 2 качани кукурудзи
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування севіче

    Крок 1

    МРибу нарізати кубиками прибл. 2 см, викласти в глибоку миску та віджати на неї сік лаймів.

    Крок 2

    Стручки перцю вимити, обсушити та, видаливши плодоніжки, нарізати. Цибуля очистаити і нарізати тонкими півкільцями. Часник очистити та порубати. Кинзу промити, обсушити, листочки обірвати та порубати.

    Крок 3

    Підготовлені продукти та олію додати до риби, перемішати та помістити у холодильник на 30 хв.

    Крок 4

    Батат очистити, вимити, варити в киплячій підсоленій воді 20 хв і нарізати скибочками. У киплячій підсоленій варити кукурудзу 30 хв. Зерна з качанів зрізати.

    Крок 5

    Севиче посолити, поперчити та добре перемішати. Подати з бататом та кукурудзою.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Севіче по-перуанськи. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *