Рецепт “Севіче по-перуанськи” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Інгредієнти
НА 2 ПОРЦІЇ:
❯ 400 г філе білої риби
❯ 6 лаймів
❯ 1 ст. л. арахісової олії
❯ 1 стручок солодкого перцю
❯ 2 стручки гострого перцю
❯ 2 червоні цибулини
❯ 1/2 пучка кінзи
❯ 1 бульба батата
❯ 2 качани кукурудзи
❯ сіль
❯ перець
Покроковий процес приготування севіче
Крок 1
МРибу нарізати кубиками прибл. 2 см, викласти в глибоку миску та віджати на неї сік лаймів.
Крок 2
Стручки перцю вимити, обсушити та, видаливши плодоніжки, нарізати. Цибуля очистаити і нарізати тонкими півкільцями. Часник очистити та порубати. Кинзу промити, обсушити, листочки обірвати та порубати.
Крок 3
Підготовлені продукти та олію додати до риби, перемішати та помістити у холодильник на 30 хв.
Крок 4
Батат очистити, вимити, варити в киплячій підсоленій воді 20 хв і нарізати скибочками. У киплячій підсоленій варити кукурудзу 30 хв. Зерна з качанів зрізати.
Крок 5
Севиче посолити, поперчити та добре перемішати. Подати з бататом та кукурудзою.