Рецепт “Шоколадний торт без борошна” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 1 година
У 1 порції: 470 ккал, 12 г білків,
41 г жирів, 12 г вуглеводів
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 120 г арахісу
❯ 20 г фундука
❯ по 40 г кешью та мигдалю
❯ соняшникова олія
❯ 290 г чорного шоколаду
❯ 130 г вершкового масла
❯ 3 жовтки
❯ 1 ст. л. порошку какао
❯ 8 білків
❯ 130 г цукру
❯ 1 ч. л. розпушувача
Покроковий процес приготування шоколадного торту без борошна
Крок 1
Для крему усі горіхи подрібнити. Підмішати 1 стіл. ложку соняшникової олії та трохи теплої води
Крок 2
Білки збити в піну із цукром. Шоколад розтопити на водяній лазні. Дати трохи охолонути. Підмішати жовтки, вершкове масло, какао, розпушувач та збиті білки. Викласти масу у форму та випікати 35 хв при 170 °. Розрізати на три коржі. Змастити горіховим кремом. За бажанням прикрасити торт збитими вершками.