Перейти до вмісту
Головна » Штрудель із ревенем

Штрудель із ревенем

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Штрудель із ревенем” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 ГОДИНА

    Інгредієнти

    На 12 порцій:
    ❯ 150 г полуниці
    ❯ 4–5 стебел ревеню
    ❯ 80 г цукру
    ❯ 1 пакетик ванільного цукру
    ❯ 2 ч. л. борошна
    ❯ 2 ч. л. кукурудзяного крохмалю
    ❯ 1/2 ч. л. меленої кориці
    ❯ сіль
    ❯ 5 аркушів тіста філо (бл. 22х35 см)
    ❯ 80 г вершкового масла

    Покроковий процес приготування штруделю

    Крок 1

    Ягоди та ревінь промити та обсушити. У полуниці плодоніжки видалити ягоди нарізати скибочками. Ревень очистити та нарізати тонкими шматочками.

    Крок 2

    У мисці ягоди та ревінь перемішати з цукром, корицею, ванільним цукром, борошном і крохмалем, додати щіпку
    солі.

    Крок 3

    Миску з ягідною сумішшю накрити харчовою плівкою і залишити при кімнатній температурі.

    Крок 4

    Підготувати деко і вислати його пергаментом. Духовку нагріти до 180 °.

    Крок 5

    Вершкове масло розтопити на повільному вогні та злегка охолодити.

    Крок 6

    Упаковку тіста Філо розкрити. Викладати листи тіста на пергамент один на один, промазуючи кожен розтопленим маслом за допомогою кулінарного пензлика.

    Крок 7

    На гірку листів тіста викласти начинку з ревеню з полуницею. Краї тіста підтягнути до центру та добре защипати. Виріб часто наколоти вилкою по всій площині, густо змастити маслом, що залишилося та випікати 30–35 хв.

    Крок 8

    Готовому виробу дати охолонути бл. 10 хв і подати на стіл, нарізавши скибочками.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Штрудель із ревенем. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *