Перейти до вмісту
Головна » Смажений короп у мигдальному паніруванні

Смажений короп у мигдальному паніруванні

    Смажений короп у мигдальному паніруванні

    Рецепт “Смажений короп у мигдальному паніруванні” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    8 порцій, 35 хвилин

    Інгредієнти

    – 8 порційних шматків коропа (черевця), готових до кулінарної обробки
    – 4 ст. л. меленого мигдалю
    – 1 ст. л. борошна
    – 1/2 ч. л. сушеного базиліка
    – Сік лимона
    – 3 ст. л. вершкового масла
    – 3 ст. л. вершків
    – Рослинна олія
    – Сіль
    – Перець
    Для подачі (за бажанням):
    – Тонко нарізаний лимон
    – Листовий салат чи салатна зелень
    – Мигдальні пелюстки

    Покроковий процес приготування смаженого коропа

    Крок 1

    Рибу вимити та обсушити. З кожного порційного шматка акуратно вирізати хребет і видалити всі кістки. Підготовлені шматки риби посолити, поперчити та збризкати соком лимона.

    Крок 2

    У плоскій мисці борошно перемішати з меленим мигдалем і сушеним базиліком і густо змастити шматки риби у приготовленій суміші.

    Крок 3

    На сковороді нагріти вершкове і трохи (прибл. 1 ст. л.) олії. Викласти на сковороду рибу та обсмажити на сильному вогні, часто перевертаючи, до золотистої скоринки з усіх боків.

    Крок 4

    Зменшити вогонь до мінімуму, влити на сковороду вершки, накрити кришкою та готувати рибу бл. 5 хв. Рибу перевернути та готувати під кришкою на повільному вогні стільки ж.

    Крок 5

    Готові шматки риби перекласти на блюдо сервування. Подати теплими з легким листовим салатом та часточкою лимона. За бажанням доповнити пелюстками мигдалю.

    Сьогодні ми дізналися як готується Смажений короп у мигдальному паніруванні. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *