Рецепт “Суп гаспачо з грінками” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 15 хвилин
У 1 порції: 120 ккал, 3 г білків,
6 г жирів, 16 г вуглеводів
Інгредієнти
На 8 порцій:
❯ 3 скибочки білого хліба без скоринки
❯ 150 г води
❯ 600 г помідорів (очистити від шкірки)
❯ 1 стручок солодкого зеленого перцю
❯ 2 білі цибулини
❯ 1 ч. л. меленої паприки
❯ 2 зубчики часнику (витовкти)
❯ 2 ст. л. рубаної зелені петрушки
❯ 4 ст. л. оливкової олії
❯ сіль
❯ мелений білий перець
Покроковий процес приготування гаспачо з грінками
Крок 1
Помідори, цибуля, м’якуш перцю дрібно нарізати. Хліб розламати на шматки та залити водою. Розмоклий хліб з’єднати з овочами та пюрування.
Крок 2
Додати паприку, товчений часник та петрушку. Приправити олією і перемішати. Посолити та поперчити до смаку. Суп подати у склянках охолодженим.