Перейти до вмісту
Головна » Суп із сочевицею та беконом

Суп із сочевицею та беконом

    Суп із сочевицею та беконом

    Рецепт “Суп із сочевицею та беконом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    4 порції, 2 години

    Інгредієнти

    – 200 г червоної сочевиці
    – 1 цибулина
    – 2 зубчики часнику
    – 2 моркви
    – 1 стручок жовтого солодкого перцю
    – 3 ст. л. рослинної олії
    – 1/2 ч. л. меленого коріандру
    – 1,5 л м’ясного бульйону
    – 150 г бекону
    – 4 ст. л. рубаної кінзи
    – сіль
    – мелений чорний перець

    Покроковий процес приготування супу із сочевицею
    Суп із сочевицею та беконом1

    Крок 1

    Сочевицю пересипати у велику миску та залити водою так, щоб вона покривала бобові не менше ніж на 2 см. Залишити на 1 год. Якщо у пакуванні сочевиці інші вказівки, слідувати їм.

    Суп із сочевицею та беконом2

    Крок 2

    Цибулю очистити та дрібно нарізати. Часник очистити та дрібно посікти. Моркву вимити, очистити та натерти на великій тертці. Стручок солодкого перцю нарізати тонкими смужками.

    Суп із сочевицею та беконом3

    Крок 3

    У каструлі з товстими стінками розігріти олію і злегка підрум’янити цибулю. Додати часник та моркву, смажити 5 хв, помішуючи. Слідкувати, щоб овочі не пригоріли.

    Суп із сочевицею та беконом4

    Крок 4

    Додати нарізаний солодкий перець, посипати коріандром і смажити все разом ще 3 хв. Влити м’ясний бульйон, довести до кипіння та варити на маленькому вогні близько 5 хв.

    Суп із сочевицею та беконом5

    Крок 5

    Скибочки бекону викласти на суху сковороду та обсмажити на сильному вогні до підрум’янювання. Потім помістити їх на паперовий рушник, щоб зайвий жир увібрався.

    Суп із сочевицею та беконом6

    Крок 6

    У киплячий бульйон з овочами всипати сочевицю і варити 10 хв. Посолити та поперчити до смаку. Розлити по порційним тарілкам, кожну додати бекон, кінзу і подати на стіл.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Суп із сочевицею та беконом. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *