Перейти до вмісту
Головна » Суп рибний із плавленим сиром

Суп рибний із плавленим сиром

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Суп рибний із плавленим сиром” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 ГОДИНА 20 ХВИЛИН

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 400 г філе білої риби
    ❯ 1 цибулина
    ❯ 1 морква
    ❯ 2 ст. л. рослинної олії
    ❯ 2 бульби картоплі
    ❯ 200 г м’якого вершкового сиру плавленого
    ❯ 1 пучок петрушки
    ❯ 1/2 пучка зеленої цибулі
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування супу рибного

    Крок 1

    Рибу обробити, залити в каструлі 2,5 л холодної води, трохи посолити, довести до кипіння і варити 10 хв. Цибулю очистити та дрібно нарізати. Моркву очистити, вимити та нарізати кружальцями. На пательні на олії обсмажувати цибулю з морквою 5 хв. Обсмажені овочі перекласти до риби та готувати 5 хв.

    Крок 2

    Картоплю очистити, вимити, обсушити та нарізати брусочками. Закласти картоплю в бульйон з овочами, довести до кипіння і варити на повільному вогні 15 хв.

    Крок 3

    Додати в суп рубану петрушку, плавлений сир, зменшити вогонь до мінімуму, посолити та поперчити до смаку і варити 5 хв. Подати суп гарячим.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Суп рибний із плавленим сиром. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *