Рецепт “Суп рибний із плавленим сиром” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 1 ГОДИНА 20 ХВИЛИН
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 400 г філе білої риби
❯ 1 цибулина
❯ 1 морква
❯ 2 ст. л. рослинної олії
❯ 2 бульби картоплі
❯ 200 г м’якого вершкового сиру плавленого
❯ 1 пучок петрушки
❯ 1/2 пучка зеленої цибулі
❯ сіль
❯ перець
Покроковий процес приготування супу рибного
Крок 1
Рибу обробити, залити в каструлі 2,5 л холодної води, трохи посолити, довести до кипіння і варити 10 хв. Цибулю очистити та дрібно нарізати. Моркву очистити, вимити та нарізати кружальцями. На пательні на олії обсмажувати цибулю з морквою 5 хв. Обсмажені овочі перекласти до риби та готувати 5 хв.
Крок 2
Картоплю очистити, вимити, обсушити та нарізати брусочками. Закласти картоплю в бульйон з овочами, довести до кипіння і варити на повільному вогні 15 хв.
Крок 3
Додати в суп рубану петрушку, плавлений сир, зменшити вогонь до мінімуму, посолити та поперчити до смаку і варити 5 хв. Подати суп гарячим.