Перейти до вмісту
Головна » Суп рибний на молоці

Суп рибний на молоці

    Лазання з білими грибами

    Рецепт “Суп рибний на молоці” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 45 ХВИЛИН

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 400 г свіжозамороженого філе білої риби
    ❯ 1 кг картоплі
    ❯ 2 цибулини
    ❯ 50 г вершкового масла
    ❯ 7 горошин чорного перцю
    ❯ 1 ст. л. приправи для риби
    ❯ 500 мл молока
    ❯ кілька стебел зеленої цибулі
    ❯ 1 помідор
    ❯ 1 пучок кропу
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування супу рибного на молоці
    Лазання з білими грибами1

    Крок 1

    Цибулю очистити, нарізати та обсмажувати на гарячій олії до прозорості. Картоплю очистити, вимити та нарізати скибочками. Рибу розморозити. У каструлі довести до кипіння 1,5 л води, закласти картопля, додати горошини перцю та варити 15 хв.

    Лазання з білими грибами2

    Крок 2

    Рибу нарізати невеликими шматочками. До картоплі закласти цибулю та варити 5 хв. Половину картоплі відібрати, пюрувати та повернути у каструлю. Викласти в каструлю рибу, додати приправу, зменшити вогонь до мінімуму і готувати під кришкою 7 хв. Помідор та зелень вимити та обсушити.

    Лазання з білими грибами3

    Крок 3

    В окремому посуді довести до кипіння молоко, влити в суп, довести до кипіння, посолити, поперчити та зняти з вогню. Помідор нарізати часточками, зелень порубати. Готовий суп розлити по порційним тарілкам. У кожну порцію додати зелень та скибочку помідора.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Суп рибний на молоці. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *