Рецепт “Суп рибний на молоці” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 45 ХВИЛИН
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 400 г свіжозамороженого філе білої риби
❯ 1 кг картоплі
❯ 2 цибулини
❯ 50 г вершкового масла
❯ 7 горошин чорного перцю
❯ 1 ст. л. приправи для риби
❯ 500 мл молока
❯ кілька стебел зеленої цибулі
❯ 1 помідор
❯ 1 пучок кропу
❯ сіль
❯ перець
Покроковий процес приготування супу рибного на молоці
Крок 1
Цибулю очистити, нарізати та обсмажувати на гарячій олії до прозорості. Картоплю очистити, вимити та нарізати скибочками. Рибу розморозити. У каструлі довести до кипіння 1,5 л води, закласти картопля, додати горошини перцю та варити 15 хв.
Крок 2
Рибу нарізати невеликими шматочками. До картоплі закласти цибулю та варити 5 хв. Половину картоплі відібрати, пюрувати та повернути у каструлю. Викласти в каструлю рибу, додати приправу, зменшити вогонь до мінімуму і готувати під кришкою 7 хв. Помідор та зелень вимити та обсушити.
Крок 3
В окремому посуді довести до кипіння молоко, влити в суп, довести до кипіння, посолити, поперчити та зняти з вогню. Помідор нарізати часточками, зелень порубати. Готовий суп розлити по порційним тарілкам. У кожну порцію додати зелень та скибочку помідора.