Перейти до вмісту
Головна » Кальдейрада

Кальдейрада

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Кальдейрада” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Рагу з рибою та морепродуктами: типова вечеря по-португальськи

    Приготування: 1 година
    У 1 порції: 500 ккал, 40 г білків,
    22 г жирів, 31 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 50 мл оливкової олії
    ❯ 2 цибулини
    ❯ 4 зубчики часнику
    ❯ 1 стручок солодкого перцю
    ❯ 2 ст. л. рубаної петрушки
    ❯ 300 г картоплі
    ❯ шафран
    ❯ 2 лаврові листи
    ❯ 6 горошин чорного перцю
    ❯ 4 помідори
    ❯ 1 ст. л. томата-пасти
    ❯ 200 мл білого вина
    ❯ 200 г кальмарів, готових до кулінарної обробки
    ❯ 20 мідій
    ❯ 400 г філе білої риби
    ❯ 100 г очищених креветок
    ❯ мелений чорний перець
    ❯ рубана кінза для прикраси

    Покроковий процес приготування кальдейради.

    Крок 1

    Цибулю та часник очистити та порубати. Стручок перцю вимити, обсушити та, видаливши насіння, нарізати соломкою. У сотейнику на гарячій олії обсмажувати овочі до прозорості цибулі (бл. 8 хв). Картоплю очистити та нарізати кубиками. Помідори вимити, обсушити, очистити від шкірки та нарізати кубиками.

    Крок 2

    У сотейник додати картопля і петрушку, покласти щіпку шафрану, лавровий лист, горошини чорного перцю, помідори та томат-пасту. Влити вино, 200 мл води та готувати 10 хв на помірному вогні під кришкою.

    Крок 3

    Рибу нарізати порційними шматочками. Мідії ретельно вимити, кальмарів очистити від шкірки та нарізати. Підготовлені продукти додати до овочів та варити 10 хв. Покласти рибу, креветки та готувати ще 10 хв. Готове рагу розлити по тарілками та посипати кінзою.

    Сьогодні ми дізналися як готується Кальдейрада. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *