Перейти до вмісту
Головна » Свиняче філе у листковому тесті

Свиняче філе у листковому тесті

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Свиняче філе у листковому тесті” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    6 ПОРЦІЙ, 2 ГОДИНИ 30 ХВИЛИН

    Інгредієнти

    ❯ 600 г свинячого філе (бажано одним шматком)
    ❯ 450 г замороженого листкового тіста
    ❯ 300 г лісових грибів (напр., лисичок)
    ❯ 1 цибулина
    ❯ 3 ст. л. рослинної олії
    ❯ 1 пучок петрушки
    ❯ 2 ст. л. гірчиці
    ❯ 2 ст. л. панірувальних сухарів
    ❯ 2 яйця
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування свинячого філе

    Крок 1

    Гриби почистити, промити, перебрати, обсушити та в каструлі залити 1 л холодної води. Додати щіпку солі та варити під кришкою на повільному вогні 40 хв. Гриби відкинути на друшляк, охолодити та дрібно нарізати.

    Крок 2

    Цибулину очистити та порубати. На сковороді на гарячому маслі обсмажити цибулю до прозорості. Закласти гриби та, часто перемішуючи, обсмажувати 10 хв.

    Крок 3

    М’ясо вимити та обсушити, натерти сіллю та перцем з усіх боків і обсмажити на жирі з-під грибів зі всіх сторін.

    Крок 4

    Духовку нагріти до 190 °. Підготувати лист і вислати його пергаментом. Тісто на робочій поверхні розкотити в пласт більше шматка м’яса. Перекласти тісто на лист.

    Крок 5

    Петрушку промити, перебрати, обсушити та порубати. Гриби перемішати з гірчицею, рубаною петрушкою та сухарями. Половину суміші викласти на тісто і покласти обсмажене м’ясо. Накрити м’ясо сумішшю, що залишилася, краю тіста підняти та щільно защипати. Тісто часто наколоти вилкою.

    Крок 6

    Жовток розбовтати та за допомогою кулінарного пензлика змастити виріб. Випікати м’ясо в тісті 40-45 хв.
    Подати з овочевим салатом, нарізавши скибочками.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Свиняче філе у листковому тесті. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *