Перейти до вмісту
Головна » Сирно-молочний суп

Сирно-молочний суп

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Сирно-молочний суп” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    НА 4 ПОРЦІЇ:
    ❯ 150 г відвареного курячого філе
    ❯ 1/2 цибулини
    ❯ 1 морква
    ❯ 1 корінь селери
    ❯ 1 л курячого бульйону
    ❯ 3 ст. л. вершкового масла
    ❯ 1 ст. л. борошна
    ❯ 125 г тертого сиру
    ❯ 400 мл молока
    ❯ 2 скибочки білого хліба
    ❯ сіль
    ❯ перець
    ❯ рубана петрушка

    Покроковий процес приготування сирно-молочного супа

    Крок 1

    Очищені цибулину, моркву і селеру нарізати скибочками, у каструлі залити гарячим бульйоном, довести до кипіння та варити 15 хв. Додати філе, довести до кипіння та варити 7–8 хв. Бульйон з овочами та м’ясом пюрувати за допомогою занурювального блендера.

    Крок 2

    У сотейнику на 2 ст. л. олії обсмажити борошно до золотистого кольору і, помішуючи, влити холодне молоко. Молоко довести до кипіння та варити на повільному вогні 10 хв. Молочну суміш влити в киплячий бульйон, покласти тертий сир і готувати, помішуючи, доки сир повністю не розплавиться. Суп посолити та поперчити до смаку.

    Крок 3

    Хліб нарізати кубиками та обсмажити на сковороді на 1 ст. л. олії. Готовий суп розлити за порційними тарілками. У кожну додати трохи грінків. За бажанням посипати суп нарізаною петрушкою.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Сирно-молочний суп. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *