Перейти до вмісту
Головна » Тефтелі з сочевицею

Тефтелі з сочевицею

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Тефтелі з сочевицею у томатному соусі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 година
    У 1 порції: 980 ккал, 60 г білків,
    44 г жирів, 91 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 500 г рубаного м’яса
    ❯ 2 ч. л. рубаної петрушки
    ❯ 2 ст. л. тертого сиру
    ❯ 1 яйце
    ❯ 2 ст. л. борошна
    ❯ 50 г кірка білого хліба
    ❯ 1 ст. л. діжонської гірчиці
    ❯ 4 зубчики часнику
    ❯ сіль
    ❯ мелений чорний перець
    ❯ 400 г червоної сочевиці
    ❯ 1 морква
    ❯ 1 корінь селери
    ❯ 1 цибулина
    ❯ 200 г очищених консервованих томатів
    ❯ по 2 ст. л. рослинної та вершкового масла

    Покроковий процес приготування тефтель з сочевицею

    Крок 1

    Хлібні кірки подрібнити у блендері. 3 зубчики часнику очистити, посікти та змішати з м’ясом, яйцем, гірчицею, сиром, петрушкою, борошном та хлібною крихтою. Масу посолити, поперчити та прибрати в холодильник на 30 хв.

    Крок 2

    Цибулю і часник, що залишився, очистити та порубати. Моркву та селеру вимити, очистити та дрібно нарізати. Злегка обсмажити овочі на олії. Додати томати, влити 1 л води, посолити, поперчити та уварювати 10 хв.

    Крок 3

    З м’ясної маси сформувати кульки та разом із промитою сочевицею покласти в томатний соус. Тушити до готовності тюфтельок та сочевиці. Перед подачею підмішати вершкове масло.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Тефтелі з сочевицею. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *