Перейти до вмісту
Головна » Тефтелі у томатному соусі

Тефтелі у томатному соусі

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Тефтелі у томатному соусі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 55 хвилин
    У 1 порції: 330 ккал, 27 г білків,
    12 г жирів, 15 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ по 250 г рубаної свинини та яловичини
    ❯ 1 цибулина
    ❯ 1 ч. л. гірчиці
    ❯ 1 яйце
    ❯ сушена приправа для м’яса
    ❯ сіль
    ❯ мелений чорний перець
    ❯ 200 г білого хліба (м’якуш)
    ❯ 3 ст. л. борошна
    ❯ рослинна олія для смаження
    Для соусу:
    ❯ 250 г очищених помідорів у власному соку
    ❯ 3 зубчики часнику
    ❯ 1 цибулина
    ❯ сіль
    ❯ мелений чорний перець
    ❯ по щіпці сушеного базиліку та материнки

    Покроковий процес приготування тюфтельок

    Крок 1

    Для тефтель цибулю очистити, посікти та обсмажувати на олії до напівпрозорості. Хліб замочити в воді, дати йому розм’якнути, потім витиснути та змішати з рубаним м’ясом, цибулею та гірчицею. Вбити яйце, додати для м’яса, посолити та поперчити. Ретельно все перемішати.

    Крок 2

    З м’ясної маси вологими руками сформувати круглі тефтелі розміром трохи більше волоського горіха, обваляти в борошні та злегка обсмажити на олії. Перекласти в жароміцну форму.

    Крок 3

    Нагріти духовку до 200 °. Для соусу цибуля і часник посікти та злегка обсмажити на олії у глибокій сковороді. Додати помідори, приправити сіллю, перцем та пряними травами. Влити 1 склянка води, довести соус до кипіння та уварювати 5 хв. Залити соусом тефтелі, запікати 25-30 хв.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Тефтелі у томатному соусі. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *