Перейти до вмісту
Головна » Телятина тушкована з винним соусом

Телятина тушкована з винним соусом

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Телятина тушкована з винним соусом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    НА 6 ПОРЦІЙ:
    ❯ 350 г телятини
    ❯ 2 ст. л. борошна
    ❯ 2 ст. л. рубаної петрушки
    ❯ 1 ч. л. сушеного майорану
    ❯ 1 цибулина
    ❯ 2 стручки солодкого перцю
    ❯ 2 ст. л. рослинного масла
    ❯ 120 мл сухого білого вина
    ❯ 2 ст. л. жирних вершків
    ❯ 200 г короткої пасти
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування телятини з винним соусом

    Крок 1

    М’ясо промити, обсушити та нарізати тонкими смужками. У мисці підготовлене м’ясо присипати борошном і майораном, посолити та поперчити.

    Крок 2

    Цибулину очистити та дрібно нарізати. Солодкий перець промити, обсушити та, видаливши серцевину, нарізати соломкою середньої товщини. На сковороді на 1 ст. л. олії обсмажувати цибулю та перець до прозорості цибулі та перекласти в інший посуд.

    Крок 3

    На сковороду влити решту олія, викласти підготовлене м’ясо та обсмажувати 10–15 хв, часто перевертаючи. Обсмажене м’ясо перекласти до овочів та до подачі на стіл зберегти гарячим.

    Крок 4

    Жир, що залишився після м’яса, дегласувати, вливши вино та 100 мл води. Покласти петрушку, довести до кипіння та уварити рідину наполовину. Додати вершки, довести до кипіння, посолити та поперчити.

    Крок 5

    Викласти в соус м’ясо з овочами та прогріти. Пасту відварити у достатній кількості підсоленої води та відкинути на друшляк. Подати пасту з телятиною.

    Сьогодні ми дізналися як готується Телятина тушкована з винним соусом. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *