Перейти до вмісту
Головна » Тістечка з яблуками

Тістечка з яблуками

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Тістечка з яблуками” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    НА 6–8 ПОРЦІЙ
    Для тесту:
    ❯ 450 г борошна
    ❯ 200 мл води
    ❯ 5 г сухих пекарських дріжджів
    ❯ 50 г смальцю
    ❯ 1 ст. л. цукру
    ❯ 10 г солі
    ❯ 1 яйце
    ❯ 1 жовток
    Для начинки:
    ❯ 4 середні яблука
    ❯ 1 велика цибулина
    ❯ 2 ст. л. рослинної олії
    ❯ 1 ст. л. соєвого соусу
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування тістечок з яблуками

    Крок 1

    У глибокій мисці борошно перемішати з цукром та дріжджами, покласти смалець. У теплому молоці розчинити сіль і, вливаючи в суху суміш молоко, вимісити тісто липке. Дати йому підійти за кімнатної температури 20 хв.

    Крок 2

    Для начинки цибулину очистити, порубати та обсмажити до прозорості на олії. Яблука очистити, нарізати кубиками та готувати з цибулею до м’якості. Додати соєвий соус, сіль та перець за смаком. Начинці дати охолонути.

    Крок 3

    Духівку нагріти до 180°С. Тісто розкотити і нарізати кружальцями прибл. 15 див. Викласти на тісто начинку, сформувати пиріжки та перекласти їх на лист, висланий пергаментом, змастити жовтком та випікати 15-20 хв.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Тістечка з яблуками. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *