Рецепт “Вафлі з кабачків із сиром” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Якщо ви без розуму від вафель, але не хочеться псувати фігуру, придивіться до цього рецепту. У ньому достатньо клітковини, він дуже яскравий на смак і вам не доведеться відмовляти собі в маленькі задоволення.
Калорії 191
Білки 12
Жири 11
Вуглеводи 12
Інгредієнти
На 2 вафлі:
– 50 г кабачка тертого
– 50 г тертого сиру
– ~25 г рисової
– цілозернове борошно
Покроковий процес приготування вафель з кабачків із сиром
Крок 1
Натріть кабачок на великій тертці.
Крок 2
Відіжміть отриману масу рукою, щоб прибрати зайву вологу. Вага в інгредієнтах вказана вже у віджатому вигляді
Крок 3
Змішайте кабачок, сир, яйце, 1 столову ложку йогурту. Поступово підсипайте
борошно ретельно перемішуючи до однорідної консистенції. 3 кількість борошна залежить від рідкості кабачка і того, наскільки ретельно він віджатий. Якщо кабачок дуже рідкий, вам може знадобитися у 2 рази більше борошна.
Крок 4
Змастіть вафельницю олією і випікайте приблизно 4 хвилини в розігрітій
вафельниці (час випікання залежить від потужності приладу).