Перейти до вмісту
Головна » Вушне з чорносливом

Вушне з чорносливом

    Вушне з чорносливом

    Рецепт “Вушне з чорносливом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 година
    У 1 порції: 420 ккал

    Інгредієнти

    НА 4 ПОРЦІЇ
    – 400 г м’якоті яловичини
    – 2 ст. л. рослинної олії
    – 2 цибулини
    – 1 ріпа
    – 1 бруква
    – 2 моркви
    – 2 зубчики часнику
    – 500 г картоплі
    – 200 г чорносливу
    – 4 лаврові листи
    – 1 ст. л. борошна
    – гілочки петрушки для прикраси
    – сіль
    – мелений чорний перець

    Покроковий процес приготування вушного з чорносливом

    Крок 1

    М’якуш яловичини нарізати шматочками, посипати сіллю, перцем і смажити 5 хв на 1 стіл. ложці олії.

    Крок 2

    Цибулю очистити та порубати. Ріпу, брукву і моркву очистити, вимити та нарізати кубиками. Часник очистити та дрібно порубати. Картоплю вимити, очистити та нарізати брусочками. Чорнослив ретельно промити та обсушити

    Крок 3

    Смажене м’ясо, підготовлені овочі та чорнослив розкласти по порційним горщикам, у кожен додати лавровий лист, рослинна олія, що залишилася, влити по 100 мл води, поставити в холодну духовку, включити її, розігріти до 220° і готувати близько 30 хв.

    Крок 4

    Борошно розвести у 200 мл води, суміш розлити по горщиках. і знову поставити в духовку ще на 10 хв. Готову страву прикрасити гілочками петрушки.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Вушне з чорносливом. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *