Перейти до вмісту
Головна » Яловичина Веллінгтон

Яловичина Веллінгтон

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Яловичина Веллінгтон” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 година 30 хвилин
    У 1 порції: 380 ккал

    Інгредієнти

    На 6 порцій:
    ❯ 50 г вершкового масла
    ❯ 1 кг яловичої вирізки
    ❯ 1 цибулина
    ❯ 500 г печериць
    ❯ 2 ст. л. кріпленого вина
    ❯ 2 гілочки петрушки
    ❯ 2 гілочки чебрецю
    ❯ 450 г листкового тіста
    ❯ 1 яйце
    ❯ сіль
    ❯ мелений перець

    Покроковий процес приготування яловичини Веллінгтон

    Крок 1

    Половину олії розтопити та обсмажити на ньому м’ясо з усіх боків. Посолити та поперчити. Дати охолонути.

    Крок 2

    Цибулю порубати, гриби нарізати кубиками і підрум’янити все разом на маслі, що залишилося. Влити вино, посолити, поперчити та тушити 5 хв. Листочки петрушки та чебрецю подрібнити та підмішати до грибів. Додати білок та ще раз перемішати.

    Крок 3

    Тісто розкотити та розподілити по ньому половину грибної маси. Укласти м’ясо. Розподілити по ньому гриби, накрити вільними кінцями пласта тіста та защипати краї. Укласти на лист швом вниз і змастити жовтком. Можна прикрашати прикрасами з обрізків тіста. Запікати 50 хв при 200 °.

    Сьогодні ми дізналися як готується Яловичина Веллінгтон. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *